Šaltalankiuose gausu ląstelienos, polinesočiųjų ir mononesočiųjų riebalų rūgščių.
1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių uogų.
Ekologiškas produktas. Turi Rakto skylutės ženklą – Veganiškas – Tinka žaliavalgiams (RAW) – Be gliuteno – Nepridėta druskos – Nepridėta cukraus – Be GMO.
Maistingumo deklaracija | |
---|---|
100 g produkto energetinė vertė: | 1899 kJ/452kcal |
Angliavandeniai | 54,97 g |
iš kurių cukrų | 3,43 g |
skaidulinės medžiagos | 18,1 g |
Riebalai | 16,65 g |
sočiųjų riebalų rūgštys | 3,2 g |
Omega 3 | 2,88 % |
Omega 6 | 3,99 % |
Omega 9 | 3,93 % |
Ląsteliena | 18,1 g |
Baltymai | 20,52 g |
Druska | 0 g |
Mononesočiųjų riebalų | 35,9 % |
Polinesočiųjų riebalų | 41,5 % |
Vitaminas C | 120 mg |
Vitaminas A | 296 µg (37 %*) |
Vitaminas D | 14,5 µg (290 %*) |
Vitaminas E | 9,5 mg (95 %*) |
Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos šaltalankių uogos.
Naudojimas: 1-2 arbatinius šaukštelius šaltalankių uogų miltelių berkite į kokteilius, košes, jogurtą, salotas. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Šaltalankio milteliai yra gaunami išdžiovinus šaltalankių uogas ir jas sumalus su visomis sėklytėmis, kuriose yra natūralaus aliejaus, todėl beriant į vandenį neatsiskleidžia visas skonis.
Panaudojimo būdai: šaltalankių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojama dėti į glotnučius.
Laikymas: tamsioje vėsioje vietoje.
Gamintojas: UAB Kvalitetas
Kilmės vieta: ES
Platintojas: UAB Jurali, P. Višinskio g. 8-1, Šiauliai, www.ciobrelis.lt
Partijos Nr.: žiūrėti ant pakuotės.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.