Atraskite fermentuoto siauralapio gauromečio arbatos magiją – unikalų gėrimą, surinktą rankomis tiesiai iš Lietuvos pievų. Fermentacijos procesas suteikia šiai arbatai ne tik išskirtinį, gilų skonį, bet ir papildomų naudingų savybių. Šio proceso metu ląstelių viduje vyksta ne tik biocheminės reakcijos, bet ir stiprus mikroorganizmų (tokių kaip pienarūgščių bakterijų) bei fermentų aktyvumas (pvz. polifenolių oksidazė), kurio metu suskaidomi garomečio lapuose esantys stambiamolekuliniai junginiai į mažesnės molekulinės masės medžiagas.
Galingas antioksidantų šaltinis – fermentuotas siauralapis gaurometis turi dideles antioksidantų atsargas, įskaitant flavonoidus, polifenolius ir vitaminą C, kuris padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Dėl fermentacijos, šie junginiai tampa dar lengviau pasisavinami, todėl arbata tampa puikiu kasdieniu sveikatos stiprinimo įrankiu.
Fermentuota arbata pasižymi gilesniu ir šiltu skoniu, kuris suteikia daugiau komforto ir ramybės. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori atsipalaiduoti po įtemptos dienos.
Rinkta rankomis, kad išlaikytume natūralumą ir kokybę – kiekvienas lapelis buvo kruopščiai surinktas tiesiai iš Lietuvos pievų ir natūraliai fermentuotas, kad būtų išsaugota kuo daugiau naudingų medžiagų. Mūsų tikslas – suteikti jums geriausią, šviežią ir natūralų gėrimą.
Paprastas paruošimas: Žiupsnelį fermentuotos žolelės užpilkite karštu 60°C–80°C vandeniu. Leiskite arbatai pritraukti 10–15 minučių ir nukoškite. Galite gerti kaip įprastą arbatą, arba profilaktiškai – po stiklinę 2–3 kartus per dieną.
2023 metais tarptautinėje atvirosios prieigos mokslo pranešimų leidykloje publikuotas tyrimas, kuriame mokslininkai ištyrė ir palygino fermentuoto ir nefermentuoto siauralapio gauromečio naudingąsias savybes. Tyrimą galima rasti čia: https://www.mdpi.com/2223-7747/12/12/2345 https://www.mdpi.com/2223-7747/12/12/2345.
Pasimėgaukite šiuo lietuvišku gaminiu ir atraskite visus jo teigiamus poveikius!
Sudedamosios dalys: 100 proc. fermentuotas siauralapis gaurometis.
Laikymas: laikyti tamsioje, sausoje vietoje.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Grįžti į Maisto papildai
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.