Balkšvųjų gysločių sėklų luobelės/ gerosios bakterijos/ fermentas bromelainas:
• žarnyno funkcijai;
• mažesniam dujų kaupimuisi žarnyne;
• virškinimui.
Balkšvųjų gysločių sėklų luobelės, trūkažolių šaknys padeda palaikyti normalią žarnyno funkciją.
Trūkažolių šaknys, raudonėlių žolė padeda palaikyti normalią kepenų funkciją.
Kmynų vaisiai ir saldžiųjų pankolių vaisiai padeda palaikyti normalų dujų kaupimąsi žarnyne.
Pipirmėte padeda palaikyti žarnyno mikroflorą, gerina žarnyno ir skrandžio funkciją.
Margainių vaisiai padeda palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje, padeda palaikyti kepenų ir širdies funkciją.
Sudedamosios dalys: balkšvųjų gysločių (Plantago ovata) sėklų luobelės, sėjamųjų kanapių (Cannabis sativa) sėklos, sėjamųjų linų (Linum usitatissimum) sėklos, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybus) šaknys, paprastųjų kmynų (Carum carvi) vaisiai, sėjamųjų petražolių (Petroselinum crispum) žolė, obuolių (Malus domestica) vaisiai, vaistinių ožragių (Trigonella foenum-graecum ) sėklos, saldžiųjų pankolių (Foeniculum vulgare) vaisiai, paprastųjų raudonėlių (Origanum vulgare) žolė, smulkintos tikrųjų margainių (Silybum marianum) sėklos, virškinimo fermentas bromelainas, pipirmėčių (Mentha piperita) lapai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, sporinės bakterijos Bacillus coagulans (Lactospore®).
2 arbatiniuose šaukšteliuose
– 9 gramuose |
Referencinė maistinė vertė (*RMV) | |
Balkšvųjų gysločių sėklų luobelės | 3,67 g |
|
Sėjamųjų kanapių sėklos | 0,90 g |
|
Linų sėklos | 0,90 g |
|
Paprastųjų trūkažolių šaknys | 0,90 g |
|
Paprastųjų kmynų vaisiai | 0,50 g |
|
Sėjamųjų petražolių žolė | 0,50 g |
|
Obuolių vaisiai | 0,54 g |
|
Vaistinių ožragių sėklos | 0,40 g |
|
Saldžiųjų pankolių vaisiai | 0,30 g |
|
Paprastųjų raudonėlių žolė | 0,18 g |
|
Smulkintos margainių sėklos | 0,18 g |
|
Fermentas bromelainas | 0,18 g |
|
Pipirmėčių lapai | 0,02 g |
|
Sporinės bakterijos Bacillus coagulans (LactoSpore®) | 4×108 KSV** |
|
*RMV – referencinė maistinė vertė
**KSV– kolonijas sudarantys vienetai
Energinė vertė: | 100 g / 220 kcal | 2 arb.š. (9 g) /
112kJ/20 kcal |
Riebalai | 1,20 g | 0,11 g |
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,66g | 0,06 g |
Angliavandeniai | 77,7 0g | 6,99 g |
– iš kurių cukrų | 4,30 g | 0,39 g |
Skaidulinės medžiagos | 69,0 g | 6,21 g |
Baltymai | 9,40 g | 0,85 g |
Druska | 0,15 g | 0,01 g |
Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
Vartojimo instrukcija: 1 arbatinį šaukštelį (apie 4,5g) užpilkite 200 ml vandens (šalto arba šilto, bet ne verdančio, arba kokteilio, sulčių), išmaišykite. Iš karto išgerkite, kol sudedamosios dalys nenusėdo. Vartokite 2 kartus per dieną, 15-20 minučių prieš valgį.
Galima vartoti ir gaminant maistą: paskaninti košes, salotas, sriubas, taip pat maišyti į sveikus kokteilius.
Laikyti sausoje ir vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Įspėjimai:Nevartoti esant rijimo sutrikimams.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems produkto sudedamosioms dalims.
Neviršyti nustatyto rekomenduojamo kiekio.
Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.