Maca augalo šaknis kilusi iš aukštųjų Peru kalnų ir istoriškai vaidino svarbų vaidmenį senovės inkų valgiaraštyje. Maca turi daug naudingų maistinių medžiagų, pavyzdžiui, Omega3 ir Omega9 riebalų rūgščių, aminorūgščių, vitaminų ir mineralų.
Maca šaknis pirmiausia išvaloma ir džiovinama žemoje temperatūroje, kad būtų išsaugotos visos maistingosios medžiagos. Po džiovinimo šaknys sumalamos ir sijojamos, kad būtų pasiekta vienodai aukšta kokybė.
Pastaraisiais metais Maca buvo atrasta iš naujo ir tapo labai populiari visame pasaulyje. Joje labai daug vitamino C, vario, geležies ir vitamino B6. Manoma, kad maca turi daug sveikatai naudingų savybių, pavyzdžiui, gerina nuotaiką, skatina mokymąsi ir atmintį. Be to, ji gali pagerinti sportinius rezultatus ir padidinti energijos lygį.
Tinka dėti į vaisių kokteilius ir kitus maisto produktus.
SUDEDAMOSIOS DALYS: Maca milteliai
MAISTINĖS MEDŽIAGOS: | / 10 g | / 100 g |
---|---|---|
Energinė vertė (kJ / kcal) | 128/30 | 1276/303 |
Baltymai (g) | 1.4 | 14.2 |
Angliavandeniai (g) | 7.0 | 70.0 |
… iš jų cukrų (g) | 3.1 | 31.0 |
Riebalai (g) | 0.36 | 3.6 |
… iš jų sočiųjų (g) | 0.0 | 0.0 |
Skaidulos (g) | 0.9 | 9.0 |
Vartojimas: Kasdien į gėrimus ar vaisių kokteilius įberkite po 1 arbatinį šaukštelį.
Laikymas: Laikyti nuo 0°C iki 25°C, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Gamintojas: Iconfit
Platintojas: UAB Jurali, P. Višinskio g. 8-1, Šiauliai, www.ciobrelis.lt
Partijos Nr.: žiūrėti ant pakuotės.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.