Bolivinė balanda (kvinoja) – tai daug maistinių medžiagų turintis grūdinis augalas, auginamas dėl valgomų sėklų. Joje gausu maistinių skaidulų, fosforo, magnio ir geležies. Ji taip pat lengvai virškinama. Naudokite patiekalams vietoj bulvių, ryžių ar makaronų. Puikiai tinka tiek vegetariškiems, tiek mėsos patiekalams.
- Aukštos kokybės baltoji kvinoja už geriausią kainą
- Natūralus supermaistas, turintis 5000 metų istoriją
- Bolivinė balanda yra puikus baltymų šaltinis
- Daug svarbių vitaminų ir mineralų
KAIP NAUDOTI: Naudokite patiekalams vietoj bulvių, ryžių ar makaronų. Virkite kvinoją apie 15 minučių, nusausinkite vandens perteklių ir galite mėgautis šiuo daug baltymų ir kalcio turinčiu supermaistu!
SUDEDAMOSIOS DALYS: Natūralios bolivinės balandos kruopos. Kilmės šalis: Peru. Supakuota Estijoje.
MAISTINGUMAS: | 100 g |
---|---|
Energinė vertė (kJ/kcal) | 1613/385 |
Baltymai (g) | 14.3 |
Angliavandeniai(g) | 64.3 |
..iš jų cukrų(g) | 7.1 |
Riebalai(g) | 5.9 |
..iš jų sočiųjų (g) | 0.1 |
Druska (g, nepridėta) | 0,05 |
Skaidulos (g) | 7.1 |
Laikymas: Laikyti sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: Iconfit
Platintojas: UAB Jurali, P. Višinskio g. 8-1, Šiauliai, www.ciobrelis.lt
Partijos Nr.: žiūrėti ant pakuotės.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.